Kies taal:


Choisir la langue : Nederlands | Frans
Uitvoerige onderzoeken en tests die een groep van experts uitgevoerd heeft, bevestigen de effectiviteit van deze afslankmethode. De hoge werkzaamheid van dit preparaat onderstreept het feit dat 94,5% van de proefpersonen binnen een maand 10kg of meer
afvielen. Bovendien meldden de in de studies deelnemende personen geen bijwerkingen. Ze beoordeelden AcaiBerry900 als een veilig en zeer effectief voedingssupplement.

Ik ben 11 kilo afgevallen.
Nu draag ik maat S!”


Voornaam: Maria
Achternaam: Sekharan
Leeftijd: 23 jaar
Gewicht:
Afgevallen: 11kg


Mijn overgewicht was misschien niet ernstig, maar ik wilde afvallen voor een beter uiterlijk. Het probleem is dat ik van eten hou en dat ik gefascineerd ben door de Hindoestaanse keuken (dit heb ik van mijn vader), die echt zwaar is. Daarbij ben ik ook een beetje lui. Ik heb geen zin om na de hele dag studeren nog te gaan hardlopen. Ik ga liever met mijn vrienden uiteten of ik blijf thuis om met een ijscoupe in de hand naar een film te kijken. En hier komt een dilemma: mooi uiterlijk of gelukkig leven zonder beperkingen?

Zoals de meeste mensen dacht ik dat deze twee zaken niet te combineren vielen maar nu lach ik erom.

Ik was niet van plan om mijn levensstijl drastisch te veranderen, maar ik wilde afvallen omdat ik een zeer goed uitziende man op het oog had. Ik zocht dus naar afslankpillen die mij zouden helpen afvallen zonder dieet of andere zware restricties. Ik kwam AcaiBerry tegen, ik kocht het en ik viel af waarmee ik mijn doel bereikt heb (en ik bedoel ermee niet alleen een beter uiterlijk)...! Ik ben totaal 11 kg afgevallen. Nu draag ik maat S!

„Een beetje minder bier en televisie + deze pillen = 19,5kg minder”


Voornaam: Dominik
Achternaam: Roztocki
Leeftijd: 28 jaar
Gewicht:
Afgevallen 19.5 kg


Ik besloot om af te vallen op aandringen van mijn vriendin. Wij hadden de dag van onze trouwerij vast gezet en mijn vriendin streefde naar een perfecte trouwdag. Ze zei elke keer tegen mij dat de foto's van onze huwelijksdag altijd een aandenken aan mijn buik zullen zijn.

Ik zei tegen haar dat ik niet in staat was om af te vallen. Ik heb misschien ook niet echt geprobeerd – mijn enige lichaamsbeweging was televisie kijken en bier drinken. Maar ik heb begrepen dat dit niet de beste argumenten zijn om te laten zien dat ik alles al geprobeerd heb om af te vallen. Ik veranderde daarom mijn levensstijl waardoor ik toch enkele kilo's kwijt raakte, maar de tijd drong aan en ik wilde betere resultaten. Het was gelukt! Een beetje minder bier en televisie + deze pillen = 19,5kg minder. En ik voel me nu echt super. Ik heb meer energie en word minder snel moe. Acai bessen zijn een echte AANRADER.

"Ik ben in twee maanden tijd 14 kilo kwijt geraakt. Eindelijk kan ik volledig van het moederschap genieten. Ik kan nu een trotse moeder van twee kinderen en een verzorgde en gelukkige vrouw zijn.”

Voornaam: Anna
Achternaam: Zawadzka
Leeftijd: 32
Gewicht: Afgevallen 14kg

Vroeger was ik slank maar aan de twee zwangerschappen had ik net als bij de meeste vrouwen het geval is overgewicht overgehouden. Na de geboorte van het eerste kind was ik 7kg zwaarder geworden maar ik besteedde daar verder geen aandacht aan. Na de tweede bevalling kwamen nog enkele kilo'e erbij. Ik zat niet lekker in mijn vel en was niet blij met mijn uiterlijk. Ik kon van het moederschap niet genieten. Ik huilde 's avonds voor de spiegel. Met twee kleine kinderen kon ik naar het zwembad noch naar de sportschool gaan. Ik had ook geen tijd om voor mezelf speciale maaltijden te koken dus ik at datgene wat ik voor mijn man heb voorbereid. Wegens mijn gewicht was mijn zelfbeeld zeer slecht en op dat moment was ik dicht bij een zenuwinzinking. Toen kwam ik AcaiBerry tegen. Ik weet niet precies hoe ik erop kwam, maar ik heb waarschijnlijk enkele testimonials over dit preparaat op het internet gevonden toen ik op zoek was naar manieren van afvallen zonder strenge voedingsvoorschriften of zware trainings. Nu kan ik zeggen dat een voedingssupplement met acai bessen de juiste keuze is geweest. Ik ben in twee maanden tijd 14 kilo kwijt geraakt. Eindelijk kan ik volledig van het moederschap genieten. Ik kan nu een trotse moeder van twee kinderen en een verzorgde en gelukkige vrouw zijn. Soms grijp ik naar AcaiBerry900 terug maar dit om alleen mijn lichaam te ongiften. Mijn gewicht blijft nu continu onder 60kg dus ik hoef verder niet af te vallen.

„Deze ervaringen hebben mij geleerd dat
dit middel de enige effectieve manier is
om het JOJO-EFFECT te VOORKOMEN.”


Voornaam: Marta
Achternaam: Baj
Leeftijd: 26 jaar
Gewicht:
Afgevallen 21kg

Het was niet mijn eerste maar de enige succesvolle poging om de overtollige kilo's kwijt te raken. Alle andere pogingen eindigden met hetzelfde resultaat – de kilo's kwamen terug. Deze ervaringen hebben mij geleerd dat dit middel de enige effectieve manier is om het JOJO-EFFECT te VOORKOMEN. Ik had vele pogingen gedaan, maar ik geef niet zo makkelijk op en daarom probeerde ik opnieuw maar dit keer bereidde ik mij beter voor.

Ik begon met een goed research op het internet. Ik wilde alles over het afvallen te weten komen: over de methoden voor afvallen, de oorzaken van misslagen en vooral over het jojo-effect dat voor mij het grootste probleem vormde. Nadat ik veel gelezen had, besloot ik AcaiBerry te gebruiken omdat dit mij de beste manier leek om af te vallen zonder het jojo-effect.

En het was de beste keuze. Het is al twee jaar geleden dat ik deze laatste afvalpoging heb gedaan en nog steeds heb ik een mooi figuur.

3:0 Kleine bessen vs Groot gewichtDankzij deze bessen heb ik mijn kwalen overwonnen!
Zegt Karol uit Krakow

"Op een bepaald moment was ik aan mijn overgewicht gewend geraakt. Ik dacht niet dat ik de overtollige kilo's nog zou kunnen verliezen en ging ervan uit dat ik dik zou blijven. Ik werd ongelukkig toen zulke kwalen als pijn in de buik, opgeblazen gevoel en winderigheid erbij kwamen. Gelukkig heb ik AcaiBerry900 gevonden. Ik ben terug tot leven gekomen!"

"Ongelooflijk, Kinga, ben jij dat?
Ik kan niet geloven dat jij zo veranderd bent!"


Voornaam: Kinga
Achternaam: Mościcka
Leeftijd: 19 jaar
Gewicht:
Afgevallen 19 kgNaar school gaan was voor mij een echte marteling. Eerst op de basisschool en dan op de middelbare school ben ik wegens mijn gewicht gepest. Als enige van alle meisjes had ik ook geen vriendje en voor het afstudeerbal was ik gedwongen mijn broer te vragen om met mij te gaan. Een beetje gênant maar in ieder geval heb ik met iemand kunnen dansen. Maar hoe kon ik met een gewicht van ruim 70kg een vriendje hebben?

Voor ik aan mijn studie begon, wilde ik iets voor mij zelf doen en de overtollige kilo's te lijf gaan. Deze pillen zijn een WONDER!

Nog voor het academisch jaar begon, viel ik 19kg af. Ik ging naar de introductieweken alleen, maar mijn studie begon ik al met een vriendje.

Het is natuurlijk niet zo dat ik binnen een dag veranderde. Ik nam de tabletten van acai bessen in maar ik had ook veel lichaamsbeweging en lette erop wat ik at. Ik had twee maanden nodig om het overtollige vet te verbranden maar het was het zeker waard. Ik heb 23cm in de taille verloren.

Vrienden uit de schooltijd herkennen mij niet meer als we elkaar tegenkomen op straat. Als ik ze aanspreek, zeggen zij dan: "Ongelooflijk, Kinga, ben jij dat? Ik kan niet geloven dat jij zo veranderd bent!"

En ik ben eindelijk gelukkig!

Door deze tabletten versnelde mijn metabolisme enorm en ik viel in de geplande tijd 21kg.

Voornaam: Maria
Achternaam: Alvarez
Leeftijd: 27 jaar
Gewicht:
Afgevallen 21 kg

Ik was altijd nogal sceptisch over de afslankkuren in het algemeen, maar de trouwdag kwam dichterbij en ik moest iets doen om het overtollige vet kwijt te raken. Een vriendin heeft mij AcaiBerry900 aanbevolen. Ze was zelf dankzij dit preparaat afgevallen, maar ik heb eerst mijn arts om advies gevraagd. Hij zei dat dit voedingssupplement volledig veilig was en dat ik later naar hem terug moest komen om de resultaten van de kuur te tonen.

Mijn plan was om in 3,5 maanden tijd minimaal 15kg kwijt te raken want dan was mijn trouwdag. Door deze tabletten versnelde mijn metabolisme enorm en ik viel in de geplande tijd 21kg. Meer ging niet. :-) Dit was mijn droom. Ik dacht niet dat ik dit ooit zou kunnen bereiken.

Vandaag heb ik een gewicht van 56kg en ik ben een gelukkige vrouw.

Toen ik na de huwelijksreis terug naar mijn arts ging, herkende hij mij niet eens. Hij zei dat hij zelf ook deze tabletten ging proberen.

Nu – eindelijk mooi = 60kg, 81cm, 99cm in de heupen!


Voornaam: Jane
Achternaam: Hawkins
Leeftijd: 38 jaar
Gewicht:
Afgevallen 29 kg


Dit is mijn levensverhaal:

Verleden – twee zwangerschappen = 89kg, 134cm in de taille, 149cm in de heupen.

Nu – eindelijk mooi = 60kg, 81cm, 99cm in de heupen!

Ik heb meerdere methodes uitgeprobeerd om naar het gewicht van voor de eerste bevalling terug te keren. Ik hou van mijn kinderen zeer maar ik kon naar mijn na de eerste zwangerschap veranderde lichaam niet meer kijken. Na de tweede zwangerschap was het zelfs nog erger.

Pas met AcaiBerry900 raakte ik stap voor stap kilo's kwijt en van mijn 89kg kwam ik na 5 maanden op 60kg. Ik wilde gezond afvallen dus ik heb ook mijn voeding aangepast en ik had veel lichaamsbeweging. En vandaag ben ik gezond en slank.

Dankzij de tabletten met acai bessen ben ik een nieuw hoofdstuk in mijn leven en in mijn moederschap begonnen.

Zonder zware inspanningen
raakte ik 9kg kwijt. Voor mij super!


Voornaam: Diana
Achternaam: Szot
Leeftijd: 35 jaar
Gewicht:
Afgevallen 9 kgIk geef eerlijk toe dat ik niet echt mijn best heb gedaan tijdens deze afvalkuur. Ik had geen tijd om naar de sportschool te gaan of om gezonde maaltijden te koken. Ik ging op vakantie naar Egypte en ik wilde gewoon mijn grote buik en dikke bovenbenen kwijt raken om in mijn zwempak goed eruit te zien.

Ik heb het internet afgezocht en ik vond AcaiBerry. Het preparaat had niet alleen op de Nederlandse sites zeer goede testimonials. Ik heb het besteld. Ik was verrasst dat deze tabletten mijn hongergevoel verminderden. Ik at de helft van de hoeveelheid voedsel dat ik gewend was te eten en ik had geen trek meer in zoetigheid. Het was een einde van zoete tussendoortjes.

Het viel mij ook op dat ik meer energie had. Ik wandelde vaak van mijn werk naar huis terug. En in twee maanden tijd heb ik bereikt wat ik wilde. Zonder zware inspanningen raakte ik 9kg kwijt. Voor mij super!

Ik kan iedereen deze tabletten aanbevelen. Ik zie er beter uit, mijn huid is mooier en in de taille ben ik 11cm slanker. En eindelijk ben ik op mijn gemak als ik naar het strand ga. Dankzij AcaiBerry900 heb ik mijn beste vacantie ooit gehad. Door mij van harte AANBEVOLEN!!!

Acai berry extract (Euterpe oleraceae), beef gelatine, green tea leaf extract (Camellia sinensis) caffeine content: 1.8%; bulking agent: microcrystaline cellulose, anti-caking agent: magnesium salts of fatty acids, anti-caking agent: silicon dioxide, colour: titanium dioxide.

Het gebruik van deze antioxidant is de nieuwste trend in de lichaamsontgifting. Dankzij de vele Hollywood sterren die dit preparaat gebruiken, wordt Acai Berry steeds populairder. Acai Berry behoort tot het dagelijks menu van de meeste bekende actrices en acteurs. Voor dit middel dat het immunsysteem versterkt en de vetverbranding bevordert, hebben de elites gekozen!

 • CNN News zegt over acai bessen het volgende: “rijk aan mineralen en eiwitten, vezels, vitamine B, omega 3-vetzuren en oliezuur

 • „Diverse studies hebben aangetoond dat Acai bessen bevatten onder alle voedingsmiddelen de grootste hoeveelheid van de stoffen die het afvallen bevorderen. Deze energie gevende bes van Amazone-palmbomen wordt in de regenwouden van Brazilië geplukt en de smaak ervan doet denken aan bosbes en chocolade.”

 • "Bij veel atleten van wereldniveau behoren Acai bessen tot hun dagelijks menu om de resultaten van de trainings te versterken. Het is hun opgevallen dat Acai bessen rijk zijn aan omega 3-, 6- en 9-vetzuren en oliezuur en dat deze bessen een zo hoge voedingswaarde hebben dat ze als een volwaardige maaltijd gebruikt kunnen worden.”JA, ik bestel Acaiberry900 omdat ik van plan ben om 10kg in 5 weken af te vallen!.

IK WEET, dat ik terugbetaling kan eisen als ik niet tevreden ben over de kuur. Het is al voldoende om de (lege) verpakking naar de producent terug te sturen.

IK BESTEL dit middel voor de promotionele prijs van 42EUR met discrete verzending.

 • Kan ik het pakket naar een adres
  in het buitenland laten bezorgen?
 • Betaling bij levering

  Betaal bij levering, direct aan de koerier. Uw bestelling wordt binnen 72 uur verwerkt en naar u verstuurd.

 • Bestellen en online betalen

  De bestelde producten zullen direct na uw betaling verstuurd worden. Bezorgtijd is 3-7 werkdagen.

 • Bestellen en online betalen

  De bestelde producten zullen direct na uw betaling verstuurd worden. Bezorgtijd is 3-7 werkdagen.